Konanie volieb prezidenta 2014

Prezidentský palác, Bratislava

V sobotu sa budú konať voľby prezidenta, v ktorých budú občania rozhodovať o novej hlave štátu. Volebné miestnosti budú 15. marca 2014 v mestskej časti Bratislava – Jarovce otvorené od 07:00 do 22:00 hodiny. Ak nebude zvolený žiaden kandidát v prvom kole, druhé kolo sa uskutoční v rovnakom čase dňa 29. marca 2014.

Prezidenta môžu voliť všetci občania SR, ktorí v deň volieb dovŕšili 18 rok veku a nachádzajú sa na území SR. Oprávnený volič môže odovzdať svoj hlas v mieste svojho trvalého bydliska, alebo v akomkoľvek volebnom okrsku, na základe voličského preukazu. Ak má občan trvalý pobyt mimo územia SR, dostaví sa do akejkoľvek volebnej miestnosti a volebnej komisii predloží cestovný doklad. Na jeho základe bude zapísaný do zoznamu voličov, komisia túto skutočnosť zaznamená do cestovného dokladu.

Pre voličov s trvalým pobytom v mestskej časti Bratislava – Jarovce bude pre okrsok č. 1 zriadená volebná miestnosť v „Sále kultúrneho domu Jarovce“, Jantárova 1, Bratislava. Pre okrsok č. 2 bude zriadená volebná miestnosť v „Sobášnej sieni kultúrneho domu“, Jantárova 1, Bratislava.

Fotografia: © BigStockPhoto.com

Ohodnotiť článok
[Spolu: 1 Priemer: 3]
Posledné komentáre
  1. peter

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *